Avaleht

   Ettevõttest

   Tooted

   Teenused

   Kontakt

   Broneeri aeg


Sõiduautorehvid, veoautorehvid, autorehvid Tartus - HINKUS

HINKUS AS -
kakskümmend aastat rehvide müügikogemust
 

  HINKUS AS on Eesti kapitalil tegutsev rehvifirma. Oleme rehviturul juba aastast 1991. Meil on töökojad Tartus ja Põlvas. Tallinnas toimetab Hinkuse müügiesindaja.
  Meie töökodades müüakse rehve sõidu- ja veoautodele, mootorratastele, bussidele, traktoritele, tööstusmasinatele jne. Pakume kõikidele rehvidele paigaldust ja tasakaalustust, hooajalist hoiustamist ning vajadusel ka remonti. Samuti teostatakse meie juures bussi- ja veoautorehvide taastamist, mustri lõikamist ja lamellitamist. Lisaks rehvidele pakume sõidukitele uusi velgi, kasutatuid aga taastame ja värvime tööstuslikult. Müüme akusid, õlisid, filtreid, klaasipuhasteid, aknapesuvedelikke jne. Sõiduautodele teostame remondi- ja sillatöid; õlivahetust. HINKUS AS panustab laiale sortimendile ja kiirele ning asjalikule teenindamisele. Kõrge kvalifikatsiooniga töötajad leiavad lahenduse Teie kõikidele rehviprobleemidele.
  HINKUS AS tütarettevõte SEPA REHV OÜ taastab (protekteerib) alates 2001. aastast MICHELIN'i litsentsi alusel veoauto rehve.

  SEPA REHV OÜ toodete kaubamärgid on RECAMIC ja NEWLIFE. Eestis on see ettevõte suutnud saavutada 20% veoauto rehvide taastamise turuosast. Lisaks põhitegevusele on tehases võimalik raskelt vigastatud põllumajanduses ja metsanduses kasutatavaid rehve remontida kuummenetlusel.


  AS HINKUS-e näol on tegemist MICHELIN'i grupi (MICHELIN, KLEBER, BFGOODRICH, KORMORAN); GOODYEAR'i grupi (GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA) ja BRIDGESTONE'i grupi (BRIDGESTONE, FIRESTONE) toodete ühe suurima jaemüüjaga Eestis. Teistest üldtuntud kaubamärkidest pakume veel CONTINENTAL, NOKIAN jpm. rehve. Üks suurima rehvivalikuga ladudest Lõuna-Eestis annab võimaluse kiiresti rahuldada kõikide klientide soovid!

Kõikidel pakutavatel toodetel ja teenustel on garantii.

Rehvivahetuse aeg broneeri SIIT

© 2003-2014 HINKUS AS
HINKUS